__dsc8103_resized
__dsc8068_resized
__dsc8098_resized

Το Ξενοδοχείο

Ανάμεσα στο Αιγαίο, το Ιόνιο και το Κρητικό πέλαγος, μοναδικό και μοναχικό προβάλει σαν μικρός παράδεισος το πανέμορφο νησί των Κυθήρων. Από τα παλαιά χρόνια έως και τη σημερινή εποχή, τα Κύθηρα, αποτελούν το σταυροδρόμι των πολιτισμών της Μεσογείου. Είναι το νησί του πλατωνικού έρωτα, των εποίκων , των κουρσάρων και των ασκητών. Οι μύθοι και οι παραδόσεις σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου προσδίδουν στο νησί μια μυστηριακή ατμόσφαιρα. Εκεί, η κάθε στιγμή είναι ανεπανάληπτη και μοναδική.

Το ξενοδοχείο μας Filoxenia Apartments στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1991 και ανακαινίστηκε ριζικά το 2008.

Υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, χώροι με άποψη, studios, junior suites, superior suites και suite apartments τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης.

Οι δικές σας κριτικές μας έχουν ανεβάσει ψηλά στην προτίμησή σας και στα Κύθηρα είμαστε πρώτοι στην κατηγορία ξενοδοχεία και προτεινόμενο ξενοδοχείο στο TripAdvisor.

Ενδιαφερόμαστε προσωπικά για την ευχάριστη διαμονή των πελατών μας και με τις οδηγίες μας για το νησί, τις παραλίες του, τα εστιατόρια και τα αξιοθέατά του φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες που αναδεικνύουν την Ελληνική Φιλοξενία.

Βραδιές με πιάνο στο σαλόνι μας, cocktails και σπιτικά γλυκά στο pool bar καθώς και πρωινό σε buffet με σπιτικά και τοπικά προϊόντα κάνουν το Filoxenia Apartments να ξεχωρίζει , να είναι ιδιαίτερο και μοναδικό.

Το ξενοδοχείο Filoxenia Apartments, έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από το χωριό της Αγίας Πελαγίας και μόλις 150 μέτρα από την οργανωμένη παραλία της. Έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το μεταφορικό σας μέσο για να μπορέσετε να κολυμπήσετε ή να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά και τα εστιατόρια του χωριού. Απόσταση από λιμάνι 22 km, από αεροδρόμιο 18 km και από τη Χώρα 28 km.

Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα στο σαλόνι των δωματίων σας με δωρεάν καλωδιακό/wifi internet ή με δωρεάν ασύρματο internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Filoxenia Apartments, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Για τους επισκέπτες που δεν διαθέτουν υπολογιστή το ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν internet corner στο σαλόνι του.

Επιτραπέζια παιχνίδια για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους διαθέτουμε στο σαλόνι και στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου μας.

TOP 3 HIGHLIGHTS


  • Εγγύηση καλύτερης τιμής


  • Αποκλειστικές προσφορές


  • Δυνατότητα check in/check out, πριν ή μετά την προβλεπόμενη ώρα -βάσει διαθεσιμότητας

Φωτογραφίες

Μοναδικές Προσφορές

2 OFFERS AVAILABLE!

Κάντε κράτηση & επωφεληθείτε.

JOIN OUR COMMUNITY